Новини

Тиждень української писемності та мови

 09.11.2018 в ДНЗ «Звенигородський ЦППРК» учні групи № 11 професії «Адміністратор. Продавець продовольчих товарів» та групи № 2 професії «Сировар. Маслороб» провели лінійку-відкриття Тижня української писемності та мови. Присутні ознайомились з інформацією про започаткування дня 9 листопада, переглянули відео про Нестора-Літописця, прослухали вірші про рідну мову.      ...

Пастеризація вершків у ваннах ВДП

 14.11.2018 учні групи № 2 професії «Сировар. Маслороб» під керівництвом майстра в/н Нагиби А.В. пройшли урок виробничого навчання в апаратному цеху ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» з теми «Пастеризація вершків у ваннах ВДП». Учні закріпили знання отримані на уроках теорії, з цікавістю та захопленням виконували завдання.                   ...

Перевірні семестрові роботи з виробничого навчання та екзамен з предмету «Товарознавство продовольчих товарів» з професії «Продавець продовольчих товарів»

8-9 листопада 2018 року в ДНЗ «Звенигородський ЦППРК» у групі №12 пройшли перевірні семестрові роботи з виробничого навчання  та екзамен з предмету «Товарознавство продовольчих товарів» з професії «Продавець продовольчих товарів» кваліфікації 4 розряду, з терміном навчання 1,5 роки. Учні продемонстрували згідно завдань - білетів свої вміння та навички з прийому, викладки та зберігання товарів, виконували операції при роботі з РРО та ваговимірювальним обладнанням , заповнювали документацію...

Виховна тематична година "Дорогами тисячоліть"

 09.11.2018 бібліотекар Захарченко Н.М. та класний керівник Нагиба А.В. з учнями групи # 2 професії "Сировар. Маслороб" провели виховну тематичну годину "Дорогами тисячоліть" до Дня української писемності та мови. Мета: розширити та поглибити знання учні про витоки, історичну долю української писемності і мови, виховувати пошану і любов до рідного слова. Під час виховної години бібліотекар розповіла...

Виробниче навчання на ділянці приймання вершків ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат»

 07.11.18 майстер виробничого навчання Нагиба А.В. провела для  учнів групи № 2 з професії «Сировар. Маслороб» 2 курсу  виробниче навчання на ділянці  приймання вершків ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат»  з теми: "Приймання вершків в маслоцех, визначення органолептичних та фізико-хімічних показників вершків.  Учні закріпили набуті знання з теоретичного навчання...

Урок виробничого навчання з професії "Кухар. Кондитер"

 06.11.2018 в лабораторії "Технологія приготування їжі" майстер в/н Дерев'янко Л.М. провела урок виробничого навчання на тему: "Технологія приготування напівфабрикатів з рибної котлетної маси, а саме: котлети, биточки, тюфтелі" в групі # 7, І курсу Учні отримали практичні навички з даної теми і закріпили свої знання з теоретичного навчання.               ...

Тиждень професії «Адміністратор. Продавець продовольчих товарів»

 У ДНЗ «Звенигородський ЦППРК» з 2 9 .10.18 по 02 .1 1 .18 проходив Тиждень професії « Адміністратор. Продавець продовольчих товарів », де взяли участь учні груп № 11, 12 майстри виробничого навчання Бойко А.Ю. та Ярова Н.Д . Згідно плану проведення Тижня професії 29 жовтня відбулася урочиста лінійка відкриття і презентації професії « Адміністратор. Продавець продовольчих товарів» та конкурс стінних газет «День творчості»...

Урок виробничого навчання з теми «Приготування білково-горіхового, білкового тіста. Приготування печива білкового (безе). Визначення та виправлення дефектів»

31 жовтня 2018 року майстер виробничого навчання Щербак Є.М. провела урок виробничого навчання  в групі № 5 професії «Кухар. Кондитер» ІV курсу з теми «Приготування білково-горіхового, білкового тіста. Приготування печива білкового (безе). Визначення та  виправлення дефектів». Метою даного заняття було навчити учнів готувати два види тіста, а також виробів з нього; закріпити знання отримані на теоретичних уроках...

Семінар-практикум "Застосування інноваційних технологій навчання для підвищення професійного рівня майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних предметів з професії "Пекар"

 30.10.2018 викладач спецпредметів Сушко О.В. та майстер в/н Щербак Є.М. відвідали семінар-практикум для педагогічних працівників професій харчового напрямку з теми: "Застосування інноваційних технологій навчання для підвищення професійного рівня майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних предметів з професії "Пекар", який пройшов в смт Буки           ...

Лабораторно-практична робота з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів»

 30.10.2018 викладач Тихоненко В.С.  провела учням групи  № 2 професії «Сировар. Маслороб» ІІ курсу лабораторно-практичні роботи з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів».  Учні закріпили отримані знання на теоретичних уроках та практично проводили дослідження з визначення фізико-хімічних показників вершків: кислотність вершків, масову частку жиру у вершках, проби на термостійкість...