Лабораторно-практична робота з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів»
30.10.2018 викладач Тихоненко В.С. провела учням групи № 2 професії «Сировар. Маслороб» ІІ курсу лабораторно-практичні роботи з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів». Учні закріпили отримані знання на теоретичних уроках та практично проводили дослідження з визначення фізико-хімічних показників вершків: кислотність вершків, масову частку жиру у вершках, проби на термостійкість.
Проведення інтруктажу з охорони праці
Визначення титрованої кислотності вершків
Визначення термостійкості вершків
Зважування вершків для визначення масової частки жиру
Заповнення жироміру сірчаною кислотою
Встановлення жиромірів у центрифугу
Визначення вмісту жиру у вершках
Коментарi