Лабораторно-практична робота з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів»

30.10.2018 викладач Тихоненко В.С. провела учням групи № 2 професії «Сировар. Маслороб» ІІ курсу лабораторно-практичні роботи з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів». Учні закріпили отримані знання на теоретичних уроках та практично проводили дослідження з визначення фізико-хімічних показників вершків: кислотність вершків, масову частку жиру у вершках, проби на термостійкість.

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6272.JPG /Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6274.JPG

Проведення інтруктажу з охорони праці

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6280.JPG

Визначення титрованої кислотності вершків

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6316.JPG /Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6337.JPG

Визначення термостійкості вершків

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6318.JPG /Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6321.JPG /Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6326.JPG

Зважування вершків для визначення масової частки жиру

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6328.JPG

Заповнення жироміру сірчаною кислотою

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6331.JPG

Встановлення жиромірів у центрифугу

/Files/images/2018-2019/sir_urok/IMG_6333.JPG

Визначення вмісту жиру у вершках

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.