Використання вітчизняних екологічних продуктів для формування здорової нації

З метою підвищення фахової компетенції педпрацівників харчового напрямку; використання новітніх інноваційних технологій у професійному навчанні; методика проведення лабораторно-практичних робіт; вивчення особливостей та технології приготування страв для дітей та підлітків 10 грудня 2015року в навчальному закладі відбувся навчальний практикум для педпрацівників харчового напрямку «Використання вітчизняних екологічних продуктів для формування здорової нації». Основними напрямками роботи на навчальному практикумі були:

1. Методика проведення ЛПР з професії «Сировар»

2. Використання методу презентацій для представлення власних методичних розробок.

3. Методика проведення майстер-класів з приготування страв рекомендованих дітям і підліткам.

4. Використання відеоресурсу на уроках теоретичного та виробничого навчання.

5. Визначення основних органолептичних показників готових страв

Програма

№ п/пРежим роботи Зміст роботи Відповідальний
1. 9.30 – 10.00 10.00–10.20 Заїзд та реалізація учасників заходу
Відкриття заходу (аудиторія №4)
Привітання учасників
Ричкова Світлана Володимирівна – методист НМЦ ПТО у Черкаській області Глевська Тетяна Федорівна – директор ДНЗ «ЗЦППРК», учасники заходу;
2. 10.25-11.10 Проведення уроку у групі з професії «Сировар»: Лабораторно-практична робота з предмету «Біохімія молока і молочних продуктів» Козій Валентина Іванівна –викладач спецдисциплін ДНЗ «ЗЦППРК»;
3. 11.10-11.20 Аналіз уроку Козій Валентина Іванівна –викладач спецдисциплін ДНЗ «ЗЦППРК», учасники заходу
4. 11.30-11.45 Презентація «Вітчизняні екологічні продукти для харчування дітей і підлітків»; Ніценко Лідія Василівна - викладач спецдисциплін ДНЗ «ЗЦППРК»
5. 11.45 – 12.15 Організація та проведення ЛПР з предмету «Технологія хлібопекарського виробництва» Березань Ірина Миколаївна - викладач спецдисциплін ДНЗ «ЧВПУ»;
6. 12.15–13.30 Проведення майстер-класів з приготування страв рекомендованих для харчування дітей та підлітків:
- приготування кексів печінкових Чебіна Олена Василівна - майстер в/н ДНЗ«ЗЦППРК»;
- Приготування «салату «Принц»; Щербак Євгенія Миколаївна майстер в/н ДНЗ«ЗЦППРК»;
- Приготування оладок з гарбуза(«Пенкейки»); Душейко Дана Сергіївна - майстер в/н ДНЗ «ІПАЛ»;
7. 13.30-14.00 Визначення основних органолептичних показників готових страв, дегустація. Учасники заходу
8. 14.00-14.20 Підведення підсумків заходу Ричкова Світлана Володимирівна- методист НМЦ ПТО у Черкаській області
Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.