Тиждень професії «Кухар. Кондитер»
З 07.12. по 11.12.2015 у нашому Центрі був проведений тиждень професії «Кухар. Кондитер». Згідно плану проведення тижня професії першого дня відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Кухар». Учні групи № 8 активно приймали участь, виконували задані завдання та показали високий рівень знань.
08.12.2015 учнями групи № 10 з професії «Кондитер» була підготовлена ярмарка – виставка кондитерських виробів. Учні нашого закладу могли не лише ознайомитися із різноманітністю борошняних виробів, а й придбавши їх посмакувати ними.
09.12.2015 відбувся майстер - клас "Нарізання овочів складними формами". Учні групи № 11 презентували дану техніку нарізання. Поділена група на дві бригади активно змагалися і відтворювали яскраві композиції з овочів.
На базі нашого центру 10.12.2015 відбувся навчальний практикум для педпрацівників харчового напрямку «Використання вітчизняних екологічних продуктів для формування здорової нації». Були представлені майстер – класи приготування кексів печінкових ( майстер в/н Чебіна О.В.) та салату «Принц» ( майстер в/н Щербак Є.М.). Ніценко Лідія Василівна - викладач спецдисциплін представила презентацію на тему: «Вітчизняні екологічні продукти для харчування дітей і підлітків».
Коментарi