Виробниче навчання на ділянці приймання вершків ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат»

07.11.18 майстер виробничого навчання Нагиба А.В. провела для учнів групи № 2 з професії «Сировар. Маслороб» 2 курсу виробниче навчання на ділянці приймання вершків ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» з теми: "Приймання вершків в маслоцех, визначення органолептичних та фізико-хімічних показників вершків.

Учні закріпили набуті знання з теоретичного навчання та практично виконували вправи з підготовки лінії приймання вершків та визначення смаку, запаху, кольору, консистенції, кислотності, температури, масової частки жиру вершків.

/Files/images/2018-2019/zavvod/1`.jpg /Files/images/2018-2019/zavvod/2.jpg /Files/images/2018-2019/zavvod/3.jpg

/Files/images/2018-2019/zavvod/4.jpg /Files/images/2018-2019/zavvod/6.jpg /Files/images/2018-2019/zavvod/5.jpg

/Files/images/2018-2019/zavvod/7.jpg /Files/images/2018-2019/zavvod/8.jpg

VID 20181107 115227

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.